Tortellini i fad med bacon og porre
30-40
5 dages holdbarhed

Tortellini i fad med bacon og porre

Gratineret spinat-tortellini i tomatsauce med bacon, porre og sprød bechamelsauce.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede,
  • laktosefri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel
  • Salt
  • Peber
  • Smør

Det skal du bruge

Tortelini spinat
250 g
Hvidløg solo
½ stk
Bacon
150 g
Porre
1 stk
Løg
1 stk
Grana Padano
50 g
Hakkede tomater
½ dåse
Letmælk
2 dl
Bouillon, Grøntsag
½ pose
Persille, bredbladet
1 drys
Oregano
1 tsk
Rasp
60 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1051 kcal
  • Fedt 50 g
  • Kulhydrater 104 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 210°C (Varmluft).
  2. Pil hvidløg og løg og hak det fint. Skær top og bund af porre og skær den i skiver på 1 cm. Kom dem i en skål og skyl dem godt. Skyl og hak persillen.
  3. Tortellini i tomatsauceVarm en pande op ved høj varme og steg bacon, så det får lidt farve. Kom løg, hvidløg og porre på og steg videre et par min. Tilsæt hakkede tomater, bouillon, oregano, 2 dl vand og pastaen. Lad det småkoge i ca. 3 min. Imens går du i gang med trin 4. Smag til med salt og peber. Tilsæt persille og rør rundt. Hæld det op i et ovnfast fad.
  4. Bechamel: Smelt 1 spsk smør i en gryde, tilsæt 1½ spsk mel og pisk det godt sammen. Tilfør mælk lidt ad gangen og kog det sammen 3-4 min under omrøring. Smag til med salt og peber. Hvis saucen klumper gør det ikke noget, brug en stavblender til at samle den. Hæld saucen over pastaen, så det dækker det meste.
  5. Riv osten og drys den over bechamelen. Drys med rasp til sidst. Sæt fadet i oven og bag i 10-15 min. til det har fået noget farve.
  6. Tag fadet ud af ovnen og lad det hvile et par min. inden der serveres.