Wok med svinekotelet, stegt pak choy og ris
30
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Wok med svinekotelet, stegt pak choy og ris

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie

Det skal du bruge

Ingefær
15 g
Sojasauce
1 spsk
Balsamico rød
½ spsk
Ketchup
½ spsk
Sambal oelek
¼ tsk
Honning
1 tsk
Pak choy
½ stk
Chili flager/knust
½ tsk
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Rødløg
½ stk
Peberfrugt rød
½ stk
Ris hvide
200 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 618 kcal
  • Fedt 7 g
  • Kulhydrater 94 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Skræl og riv ingefær. Kom det i en skål og bland med soja, balsamico, ketchup, sambal oelek, honning og 2 spsk vand. Kom kødet i en frysepose og bland godt med halvdelen af marinaden (gem resten til senere).
  3. Del pak choy i kvarte. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg pak choy ved høj varme 1 min. på hver side til de har fået noget farve. Læg dem i et fad og drys med chiliflager og salt efter smag.
  4. Skræl rødløg og skær i både. Rens peberfrugt og skær i strimler. Varm panden op igen med lidt olie og steg kødet i ca. 4 min. ved høj varme. Tilsæt rødløg og peberfrugt og steg videre i ca. 2 min. til kødet er gennemstegt. Kom resten af marinaden ved og kog i 1 min. Smages til med lidt salt.
  5. Servér wokretten med stegt pak choy og ris.