Klassiske tarteletter med høns i asparges og bacondrys
20
5 dages holdbarhed

Klassiske tarteletter med høns i asparges og bacondrys

Her får du klassiske tarteletter med færdiglavet høns i asparges og sprød topping af ristet bacon. Tarteletterne serveres med lynstegte gulerødder og persilledrys. Nemt og let på en hverdagsaften.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Høns i asparges (Laktose)
600 g
Bacon
75 g
Gulerod
200 g
Tartelet (Gluten, Hvede)
6 stk
Bredbladet persille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 808 kcal
  • Fedt 52 g
  • Kulhydrater 55 g
  • Protein 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Hæld høns i asparges i en gryde og varm den igennem ved medium til svag varme ca. 12 min.
  2. Fordel bacon på en bageplade med bagepapir og steg det sprødt i ovnen 7-8 min. Vend evt. i det undervejs. Når de har den ønskede sprødhed lægges de på et stykke køkkenrulle og køler af.
  3. Skræl imens gulerødder, skær dem i stave på ca. 1x4 cm og steg dem i lidt olie på en varm pande 5-6 min. så de tager lidt farve. Krydr med salt og peber. Skyl og hak persille.
  4. Varm tarteletterne i ovnen 2-3 min. Fyld dem med høns i asparges, knæk bacon i mindre stykker og drys bacon og persille over. Servér straks med de ristede gulerødder.