Kyllingebolognese med spaghetti og fintsnittet grønt
30
Laktosefri
2 dages holdbarhed

Kyllingebolognese med spaghetti og fintsnittet grønt

Skøn og smagfuld bolognese med masser af grøntsager og hakket kylling og et pift af Middelhavet. Serveres med fuldkornsspaghetti med masser af fintsnittet squash og gulerødder.

Ingredienser

Allergener
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Sukker
  • Olie

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Solo hvidløg
⅓ stk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Gulerod
350 g
Squash
¾ stk
Spaghetti, fuldkorn
150 g
Hakket kylling
300 g
Herbes de Provence
1 spsk
Cherrytomater
1 dåse
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 671 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 77 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil og hak løg og hvidløg fint. Kog vand og opløs bouillon i 1 dl kogende vand. Skræl gulerødderne og riv dem groft.
  2. Skyl squash og riv ¾ i tynde strimler enten med en spiralizer, på et mandolinjern eller den grove side af et rivejern. 
  3. Bring en gryde med rigeligt vand i kog. Kom spaghetti i gryden og kog dem i 10-12 min. Afdryp den i en sigte.
  4. Opvarm imens en gryde med 1 spsk olie og steg løg og hvidløg i 1 min. Tilsæt hakket kylling, halvdelen af den revne squash og halvdelen af den revne gulerod og brun det godt.
  5. Tilsæt 1 spsk krydderi, cherrytomater, bouillon og 1 tsk sukker og bring saucen i kog. Skru ned til svag varme, læg låg på gryden og lad saucen småkoge i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
  6. Inden servering blandes resten af den revne squash og de revne gulerødder med spaghettien. Dryp med lidt olie.
  7. Anret grøntsagsspaghetti og bolognese i dybe tallerkener eller servér dem hver for sig i skåle.