Fritata med champignon og spinat
20-30
Vegetar
4 dages holdbarhed

Fritata med champignon og spinat

Italiensk æggekage med skønne grøntsager og groft brød

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Champignon
125 g
Cherrytomater
125 g
Forårsløg
1 bundt
Æg (Æg)
6 stk
Babyspinat
50 g
Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
50 g
Bredbladet persille
½ pakke
Brød (Gluten, Hvede)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 595 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 52 g
  • Protein 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft).
  2. Skyl champignon og tomater og skær i halve. Snit det hvide af forårsløg i ca. 2 cm lange stykker og hak det grønne til drys.
  3. Kom lidt olivenolie på en pande, der kan gå i ovnen og er stor nok til alle ingredienser. Steg champignon og forårsløg ved middel varme i ca. 5 min.
  4. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med lidt salt og peber.
  5. Kom tomater, spinat og ost på panden og hæld æggemassen over. Stil panden i ovnen i ca. 15 min. til fritata'en er gennembagt. Hvis din pande ikke kan tåle at komme i ovnen hældes massen i et ovnfast fad smurt med olivenolie.
  6. Skyl og hak persillen groft og bland den med de hakkede toppe fra forårsløg.
  7. Sæt brødene med i ovnen de sidste 5 min.
  8. Servér fritata med grønt drys og lunt brød.