Middagssalat med grillet karrykylling og sennepsdressing
20
4 dages holdbarhed

Middagssalat med grillet karrykylling og sennepsdressing

Nem og lækker middagssalat med stegt karrykylling på en en bund af frisk salat, agurk og tomat toppet med croutoner. Serveres med sennepsdressing og groft brød. Super nemt på en hverdag - retten er lavet på bare 20 min.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Karry
1 spsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Brød
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Agurk
½ stk
Cherrytomat
125 g
Croutoner m. hvidløg og ost
75 g
Balsamico lys
½ spsk
Sennep
1 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 707 kcal
  • Fedt: 25 g
  • Kulhydrater: 69 g
  • Protein: 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Rør ½ spsk olie og karry sammen i en skål. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Halvér kyllingen på langs. Vend kødet i karryolien. Tænd ovnen på 200 grader varmluft TIP: Du kan også lune brødet på en brødrister.
  2. Varm en grillpande op, drys kødet med salt og peber og steg på alle sider, 6-7 min. i alt. Tag kødet af og lad det køle af.
  3. Varm brødet i ovnen eller på en brødrister i ca. 6 min.
  4. Skyl og tør salat, og riv i mundrette stykker. Skyl agurk og tomater, skær agurk i tern, halvér tomater. Bland salat, agurk og tomat med croutoner og kylling.
  5. Pisk en dressing af sennep, balsamico, 1½ spsk olie, lidt salt og peber. Vend den i salaten. Servér salaten portionsvis eller på et fad med brød til.