Kylling med kapers, rødbeder og kartoffelmos
30-35
4 dages holdbarhed

Kylling med kapers, rødbeder og kartoffelmos

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber
  • Mel
  • Sukker

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Babyspinat
50 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Hvidløg solo
½ stk
Sojasauce
½ spsk
Rødbeder
200 g
Kapers
20 g
Balsamico rød
spsk
Bouillon, Høns
½ pose
Bagekartoffel
2 stk
Letmælk
dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 583 kcal
  • Fedt: 8 g
  • Kulhydrater: 80 g
  • Protein: 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl bagekartofler. Skær dem i mindre stykker og kog dem møre i letsaltet vand.
  2. Skræl løg og skær i både. Varm en stor stegepande op med lidt smør. Brun kyllingen af på alle sider og krydr med salt og peber. Tilsæt løg og presset hvidløg og steg videre 1 min.
  3. Tilsæt 1 tsk mel og rør rundt. Hæld 1½ dl vand i lidt ad gangen under omrøring. Tilsæt balsamicoeddike, 1½ tsk sukker, soja og bouillon. Lad det kog i ca. 5 min. til kyllingen er gennemstegt. Tag kyllingen op og sæt til side.
  4. Skræl rødbeder og skær i tern. Dræn kapers. Kom begge del op i saucen og kog videre i 5 min. Kom derefter kyllingen i igen.
  5. Varm ½ spsk smør og mælk i en kasserolle. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med et piskeris. Tilsæt mælkeblandingen og smag til med salt og peber. Rør sammen, men pas på ikke at røre for meget, da den kan blive lang og klæbrig.
  6. Servér kyllingen med kartoffelmos og top den med babyspinat.