Svinekotelet med selleri/pæresalat og løgsky
30
5 dages holdbarhed

Svinekotelet med selleri/pæresalat og løgsky

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Smør
  • Sukker
  • Mel
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Løg
½ stk
Knoldselleri
¼ stk
Dijon sennep
tsk
Balsamico rød
1 spsk
Pære
½ stk
Hjertesalat
½ stk
Sojasauce
¾ tsk
Bouillon, Høns
½ pose
Koteletter
300 g
Hvidløg solo
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 644 kcal
  • Fedt: 31 g
  • Kulhydrater: 53 g
  • Protein: 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  2. Skræl løg og skær i skiver. Skræl knoldselleri med en kniv og skyl den. Skær i 1x1 cm tern. Skyl og pluk salaten og skær pære i tern. Bland sennep, ½ spsk balsamicoeddike og ½ spsk olivenolie i en skål, hvor der også er plads til de andre ingredienser.
  3. Selleri/pæresalat: Varm en stegepande op med lidt olie og steg knoldselleri ved middelhøj varme i ca. 10 min. til de har fået lidt farve. Hæld dem op i skålen. Gem panden til senere. Kom pære og salat i skålen, vend rundt og smag til med salt og peber.
  4. Løgsky: Varm panden op igen med ½ spsk smør. Steg løgene med ½ tsk sukker et par min. til det får lidt farve. Kom ½ spsk mel på panden og rør rundt. Tilsæt balsamicoeddike, soja, bouillon og 1¾ dl vand. Kog i ca. 7 min. og smag til med salt.
  5. Varm en stegepande op med lidt olie. Krydr koteletterne med salt og peber. Steg dem med presset hvidløg ca. 3 min. på hver side til de er færdige (kernetemperatur 75°).
  6. Skær koteletterne i nogle stykker og servér med løgsky, selleri/pæresalat og kartofler.