Grøn thai karry med kalkun og vildrisblanding
20
4 dages holdbarhed

Grøn thai karry med kalkun og vildrisblanding

En skøn thailandsk inspireret karry ret med kokosmælk, chili og kalkun og sprøde grøntsager. Styrken regulerer du selv med mængden af karrypasta.

Ingredienser

Allergener
  • Krebsdyr,
  • fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie

Det skal du bruge

Vildrisblanding
175 g
Chili grøn
½ stk
Forårsløg
4 stk
Broccoli
½ stk
Kalkunstrimler
300 g
Karrypasta, grøn
tsk
Kokosmælk
2 dl
Fiskesauce
tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 709 kcal
  • Fedt: 23 g
  • Kulhydrater: 78 g
  • Protein: 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog 175 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 15 min. under låg. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Flæk ½ chili på langs, fjern kernerne og skær i meget tynde strimler. Rens forårsløg og skær i tykke skiver på skrå.
  3. Skyl broccoli og del den i mindre buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien.
  4. Varm olie i en dyb pande og tilsæt 1-2 tsk karrypasta TIP: Reducér mængden af karry, hvis du ikke ønsker retten så stærk. Brun kalkunen ca. 2 min. Kom kokosmælk, chili og broccoli ved og lad det simre 3 min. Tilsæt forårsløg og kog endnu 1 min.
  5. Smag til med 1-2 tsk fiskesauce og servér med ris.