Fiskekrebinetter med persillesauce og kartofler
30
1 dages holdbarhed

Fiskekrebinetter med persillesauce og kartofler

Dejlige hjemmelavede fiskekrebinetter med grønt selskab fra spidskål, forårsløg og klassisk persillesauce. En skøn og enkel ret med masser af velsmag. Fiskefars skal tilberedes på leveringsdagen.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Luksusfars af torskefisk
400 g
Rasp
½ dl
Kruspersille
1 drys
Letmælk
dl
Saucejævner
2 spsk
Spidskål
½ stk
Forårsløg
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 632 kcal
  • Fedt: 20 g
  • Kulhydrater: 79 g
  • Protein: 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Fiskefars skal spises på leveringsdagen. Farsen er ikke fryseegnet.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt letsaltet vand 15-20 min.
  2. Form krebinetter af farsen og vend dem i rasp krydret med lidt salt og peber.
  3. Steg krebinetterne i olie på en pande ca. 4 min på hver side ved middelhøj varme.
  4. Persillesauce: Skyl og hak persille. Pisk mælk og saucejævner sammen i en gryde og kog op under omrøring. Kom persillen i saucen og kog endnu 2-3 min. Smag til med salt og peber.
  5. Skær spidskål i brede strimler og skyl forårsløg. Kog spidskål og forårsløg med kartoflerne de sidste 3 min.
  6. Servér fiskekrebinetterne med kartofler, persillesauce og kogte grøntsager.