Mac&cheese med blomkål og lækker bønnesalat
35
Vegetar
5 dages holdbarhed

Mac&cheese med blomkål og lækker bønnesalat

Den amerikanske klassiker har fået et sundt twist med blomkål og boghvedekerner og selvfølgelig masser af ost. Serveret med en fyldig salat med 2 slags bønner. Perfekt til en kødfri dag.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Blomkål
½ stk
Pasta suppehorn
175 g
Boghvede
50 g
Mornaysauce
3 dl
Revet ost
50 g
Grønne bønner
100 g
Butterbeans
240 g
Bladselleri
1 stilk
Balsamico lys
1 spsk
Sennep
1 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 921 kcal
  • Fedt: 30 g
  • Kulhydrater: 121 g
  • Protein: 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt en gryde med rigeligt vand over. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
  2. Del blomkålen i mindre buketter. Når vandet koger tilsættes pastaen, bring i kog og kog 1 min. Tilsæt blomkål og boghvedekerner og kog videre 3 min. Hæld det i en sigte, dryp af og hæld derefter blandingen i et smurt ildfast fad på ca. 18x 22 cm.
  3. Fordel mornaysauce over blandingen, krydr med lidt salt og peber og vend det rundt med en ske, så fyldet blandes med saucen. Drys med revet ost og sæt i ovnen ca. 20 min.
  4. Imens nippes de grønne bønner og koges 5 min. Hæld vandet fra og skyl med koldt vand. Hæld væden fra butterbeans, skyl og hæld dem i en skål. Skær de grønne bønner i mindre stykker og bland med butterbeans.
  5. Skyl bladselleri, skær dem i tynde skiver og bland med bønnerne. Pisk balsamico, sennep og 1½ spsk olie sammen og hæld over bønnesalaten. Bland det godt.
  6. Servér den bagte Mac & Cheese med bønnesalat.