Dahl med stegt torsk og gulerødder
20-30
3 dages holdbarhed

Dahl med stegt torsk og gulerødder

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Mel
  • Smør

Det skal du bruge

Løg
1 stk
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Tomatpuré
½ pakke
Grøntsagsbouillon
½ pose
Karry
½ pose
Garam masala
½-1 tsk
Spidskommen
¼-½ tsk
Røde linser
1 pose
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Gulerod
2 stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Koriander, frisk
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 556 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 60 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Dahl: Pil løg og hak fint. Varm olien med ingefær/hvidløg/chili op i en gryde og steg løg et par min. uden det tager farve. Tilsæt tomatpuré, bouillon, karry, garam marsala, spidskommen (dosér krydderierne efter smag, så du ikke får det for stærkt) og 4½ dl vand. Tilføj linser og bring i kog. Kog i ca. 20 min. til de er møre og konsistensen tykner. Rør i dem undervejs. Smag til med salt og peber.
  2. Stegt torsk: Varm en stegepande op med lidt olie. Krydr fisken med salt og peber og vend den i mel. Steg den ca. 2-3 min. på hver side. Kom lidt smør på panden til sidst.
  3. Gulerødder: Skræl gulerødderne og skær dem i stave.
  4. Anret: Pluk koriander. Fordel den varme dahl på tallerknerne og læg fisken ovenpå. Kom en klat yoghurt på og top med koriander. Servér med gnave-gulerødder til.