Dahl med stegt fisk og gulerødder
30
2 dages holdbarhed

Dahl med stegt fisk og gulerødder

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • mælk,
  • selleri,
  • laktosefri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Mel
  • Smør

Det skal du bruge

Løg
1 stk
Hvidløg solo
½ stk
Røde linser
1½ dl
Gulerod
200 g
Ingefær
15 g
Garam masala
1 tsk
Gurkemeje
1 tsk
Chili flager/knust
½ tsk
Tomatpuré
1 spsk
Spidskommen
½ tsk
Bouillon, Grøntsag
½ pose
Yoghurt naturel
1 dl
Koriander
1 drys
Isingfilet
275 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 491 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 56 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Fisken har været frosset og må ikke genindfryses. Opbevar ved 2 grader.

  1. Dahl: Pil løg og hvidløg. Hak begge dele fint. Varm en gryde op med lidt olie og steg løg og hvidløg et par min. uden det tager farve. Tilsæt revet ingefær, tomatpuré, bouillon, garam marsala, gurkemeje, chili, spidskommen og 5 dl vand. Tilføj linser og bring i kog. Kog i ca. 20 min til de er møre og konsistensen tykner, rør i dem undervejs. Smag til med salt og peber.
  2. Fisk: Varm en stegepande op med lidt olie. Krydr fisken med salt og peber og vend den i mel. Steg den ca. 2 min. på hver side. Kom lidt smør på panden til sidst.
  3. Gulerødder: Skræl gulerødderne, skær dem i stave og kom dem i en skål.
  4. Anret: Pluk koriander. Læg fisken ovenpå den varme dahl, kom en klat yoghurt på og drys med koriander. Servér med gnave-gulerødder til.