Dahl med brød og yoghurt
20-30
Vegetar
5 dages holdbarhed

Dahl med brød og yoghurt

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Ingefær/hvidløg/chili i olie
1 pose
Garam masala
1 tsk
Karry
½ pose
Spidskommen
½ tsk
Tomatpuré
½ pakke
Røde linser
1 pose
Grøntsagsbouillon
½ pose
Pitabrød (Gluten, Hvede)
2 stk
Koriander, frisk
½ pose
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Skoleagurk
1 stk
Kålmix
100 g
Ponzu sauce (Gluten, Soja, Hvede)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 702 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 107 g
  • Protein 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Dahl: Pil og hak løg. Varm olien med ingefær/hvidløg/chili op i en gryde og steg løg og ved svag varme til de er klare. Tilsæt garam masala, karry, spidskommen og rør godt rundt. Tilsæt tomatpuré, linser, bouillon og 3 dl vand. Bring det i kog og lad det koge under låg 15-20 min. Rør jævnlig og tilsæt evt. mere vand, hvis det koger for meget ind. Smag til med salt og peber.
  2. Varm pitabrød på en brødrister. Skyl og hak koriander groft.
  3. Salat: Skær top og bund af agurken. Læg den på skærebrættet bank den med håndfladen, så den går let i stykker. Skær den i grove stykker på skrå, kom det i skål og bland med kålmix og ponzu sauce. 
  4. Servér dahl med yoghurt og lunt pitabrød samt salat til.