Pocheret torsk med balsamicoglacerede rødbeder, selleripuré og løgsmør
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Pocheret torsk med balsamicoglacerede rødbeder

selleripuré og løgsmør
3.8 (80)
Under 40 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
  • Smør
  • Sukker
Rødbede
2 stk
Rød balsamico
1 spsk
(Svovldioxid)
Olivenolie
1 spsk
Sukker
½ tsk
Timian
½ pose
Kartofler, medium
400 g
Knoldselleri
1 stk
(Selleri)
Hvidløg
1 fed
Grøntsagsbouillon
½ pose
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Skalotteløg
1 stk
Smør
2 spsk
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
553 kcal
Fedt:
23 g
Kulhydrater:
54 g
Protein:
33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Bring rigeligt letsaltet vand i kog i en gryde eller høj pande, hvor fisken kan ligge side om side.
 Skræl rødbeder og skær mundrette stykker. Kom dem i et ovnfast fad og vend sammen med balsamico, olivenolie og sukker. Krydr med timian, salt og peber. Bag i ovnen 30-35 min.
Skær kartofler i både og vend med lidt olie, salt og peber. Fordel dem på den anden side af bagepladen og bag sammen med rødbederne ca. 20-25 min.
 Skræl knoldselleri og skær i mindre tern. Pil hvidløg. Kom selleritern og hvidløg i en gryde. Hæld kogende vand over så det lige dækker og tilsæt bouillon. Lad det simre under låg ca. 15-20 min. til sellerien er helt mør. Hæld det meste af kogevandet fra, men gem lidt. Blend selleri og hvidløg til en glat puré med en stavblender, tilsæt evt. kogevand lidt ad gangen til den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.
Kom fisken i det kogende vand. Skru ned til lav varme og lad dem pochere ca. 8 min. Vandet må ikke koge, men holdes lige under kogepunktet.
Pil og hak løg. Smelt smør i en lille gryde. Steg løgene ved middelhøj varme i 4-5 min. til de er gyldenbrune.
Håber maden smager!