Pocheret hvid fisk med selleripuré
30-45
Glutenfri
2 dages holdbarhed

Pocheret hvid fisk med selleripuré

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • mælk,
  • selleri,
  • laktosefri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Smør
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Rødbeder
300 g
Kartofler
400 g
Mørksejfilet
300 g
Knoldselleri
½ stk
Skalotteløg
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 761 kcal
  • Fedt 41 g
  • Kulhydrater 60 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Sæt en gryde over med 2 ltr vand.
  2. Ovnbagte rødbeder og kartofler: Skræl rødbeder. Skær rødbeder og kartofler i både. Fordel dem på en bageplade med bagerpapir og vend med lidt olie, salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 30 min. 
  3. Pocheret fisk: Tilsæt 1 spsk salt i gryden med vand. Del fisken i 2 stykker og kom dem i. Skru ned til lav varme. Lad fisken pochere i 8-10 min. Vandet må ikke bulderkoge, men skal holdes lige under kogepunktet.
  4. Selleripuré: Skær skrællen af sellerien og skær den i grove stykker. Kog den i ca. 10 min. til den er helt mør. Hæld vandet fra, men gem lidt. Blend sellerien glat med en stavblender, tilsæt evt. kogevand lidt ad gangen til passende konsistens. Smag til med salt.
  5. Brunet løgsmør: Pil og hak løg. Smelt 2 spsk smør i en lille gryde. Steg løgene ved middelhøj varme i 4-5 min. til de er gyldenbrune.
  6. Servér fisken med bagte rødbeder og kartofler sammen med selleripuré og løgsmør.