Tyrkisk lahmacun med okse, salat og mynte
5 dages holdbarhed

Tyrkisk lahmacun med okse

salat og mynte
4.04 (489)
Under 35 min
12 Ingredienser
Tyrkisk lahmacun er fladbrød bagt med kød. Serveret med yoghurtdressing, salat og sprøde kikærter.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
  • Mel
Kikærter
½ dåse
Hvidløg
1 fed
Hakket oksekød
300 g
Tomatsalsa
1 pakke
Spidskommen
1 tsk
Bredbladet persille
½ pakke
Tortilla-wrap
4 stk
(Gluten, Hvede)
Mel
1 spsk
(Gluten, Hvede)
Mynte, frisk
½-1 pakke
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Tomat
1 stk
Rødløg
½ stk
Salatmix Napolitana
50 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 769 kcal
  • Fedt: 29 g
  • Kulhydrater: 78 g
  • Protein: 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
 Dræn kikærterne. Vend dem med salt, peber og ½ spsk olivenolie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i 20-25 min. og rør i dem undervejs.
 Pil og pres hvidløg. Kom halvdelen i en skål sammen med kødet og rør kødet sejt med lidt salt. Tilsæt 1 spsk mel,  tomatsalsa, spidskommen, hakket persille og peber. Bland det godt sammen. Læg brødene på bageplader med bagepapir og fordel kødblandingen i et tyndt lag næsten ud til kanten. Bag i ovnen 7-9 min.
 Hak mynten og bland den med yoghurt samt resten af hvidløget. Smag til med salt og peber.
Skær tomater i tern. Pil rødløg og skær det i både.
 Fyld tomat, rødløg og salat på brødene. Top dem med dressing og ristede kikærter. Rul brødene og spis.
Håber maden smager!