Tyrkisk lahmacun med okse, salat og mynte
25-35
5 dages holdbarhed

Tyrkisk lahmacun med okse, salat og mynte

Tyrkisk lahmacun er fladbrød bagt med kød. Serveret med yoghurtdressing, salat og sprøde kikærter.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
  • Mel

Det skal du bruge

Kikærter
½ dåse
Hvidløg
1 fed
Hakket oksekød
300 g
Pizza-sauce
1 dl
Spidskommen
1 tsk
Bredbladet persille
1 drys
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
2 stk
Mynte, frisk
½ pakke
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Tomat
½ stk
Rødløg
½ stk
Salatmix Toscana
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 634 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 54 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ovn: Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Kikærter: Dræn kikærterne. Vend dem med salt, peber og ½ spsk olivenolie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i 20-25 min. og rør i dem undervejs.
  3. Lahmacun: Pil og pres hvidløg. Kom halvdelen i en skål sammen med kødet og rør kødet sejt med lidt salt. Tilsæt 1 spsk mel, tomatsauce, spidskommen, hakket persille og peber. Bland det godt sammen. Læg brødene på bageplader med bagepapir og fordel kødblandingen, så det dækker det hele. Bag i ovnen 7-9 min.
  4. Dressing: Hak mynten og bland den med yoghurt samt resten af hvidløget. Smag til med salt og peber.
  5. Salat: Skær tomater i tern. Pil rødløg og skær det i både.
  6. Anret: Fyld tomat, rødløg og salat på brødene. Top dem med dressing og ristede kikærter. Rul brødene og spis.