4 dages holdbarhed
Marokkansk bulgur med kylling, salatost og mynte
3.9 (94)
Under 20 min
15 Ingredienser
Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret.
Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Nødder·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Saltede mandler
½ pose
Revet gulerod
100 g
Bulgur
125 g
Grøntsagsbouillon
½ pose
Ras el hanout
2 tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Kikærter
½ dåse
Koriander, frisk
1 pakke
Mynte, frisk
½ pakke
Citron
½ stk
Forårsløg
1 bundt
Rosiner
½ pose
Salatost i kryddermarinade
100 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 830 kcal
- Fedt: 28 g
- Kulhydrater: 83 g
- Protein: 62 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg. Hak løget fint og pres hvidløg. Hak mandler groft.
Kom det i en gryde med revet gulerod, bulgur, bouillon, ras el hanout, kylling, kikærter uden væde, 3 dl vand og lidt salt og peber. Rør det lidt rundt. Bring i kog og kog under låg i ca. 15 min. Rør rundt i gryden, sluk og lad trække 2-3 min.
Hak koriander og mynte groft. Del citronen i både. Skær forårsløg i skiver.
Kom bulguren ud på et fad. Drys med rosiner og smuldr salatost ud over. Drys det hele med koriander, mynte og forårsløg. Servér med citronbåde.
Håber maden smager!