20-30
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Hurtig risret med svinekød
Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret. Hurtig ret med ris, bladselleri og rucola serveret med sød chilisauce.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
Det skal du bruge
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Bladselleri (Selleri)
2 stilk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Basmatiris
200 g
Strimler af skinkeinderlår
275 g
Bredbladet persille
½ pakke
Rucola salat
50 g
Sød chilisauce
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 579 kcal
- Fedt 5 g
- Kulhydrater 94 g
- Protein 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Pil og hak løg og hvidløg fint. Skyl bladselleri og skær i skiver.
- Bring en gryde med 4 dl vand i kog og opløs bouillon heri.
- Kom ris, kød, løg, hvidløg og selleri i gryden sammen med lidt salt. Læg låg på og lade det simre i 12 min. Sluk og lad det trække i 10 min.
- Skyl persille og rucola. Vend rucola og persille i gryden.
- Servér med sød chilisauce til.