Hurtig risret med svinekød
20-30
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Hurtig risret med svinekød

Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret. Hurtig ret med ris, bladselleri og rucola serveret med sød chilisauce.

Ingredienser

Allergener
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Bladselleri (Selleri)
2 stilk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Basmatiris
200 g
Strimler af skinkeinderlår
275 g
Bredbladet persille
½ pakke
Rucola salat
50 g
Sød chilisauce
½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 579 kcal
  • Fedt 5 g
  • Kulhydrater 94 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil og hak løg og hvidløg fint. Skyl bladselleri og skær i skiver.
  2. Bring en gryde med 4 dl vand i kog og opløs bouillon heri.
  3. Kom ris, kød, løg, hvidløg og selleri i gryden sammen med lidt salt. Læg låg på og lade det simre i 12 min. Sluk og lad det trække i 10 min.
  4. Skyl persille og rucola. Vend rucola og persille i gryden.
  5. Servér med sød chilisauce til.