25-35
Vegetar
5 dages holdbarhed
Hurtig pasta med fennikel og kapers
One pot pasta i cremet sauce med squach, fennikel, blegselleri og kapers.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- gluten,
- mælk,
- selleri,
- svovldioxid,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olivenolie
Det skal du bruge
Solo hvidløg
½ stk
Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Mornaysauce (Mælk, Laktose)
2½ dl
Hakkede tomater
½ dåse
Tomatpuré
½ dåse
Fennikel
½ stk
Squash
½ stk
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Kapers
½ glas
Basilikum
1 drys
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
25 g
Rød balsamico (Svovldioxid)
½ spsk
Salatmix Toscana
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 660 kcal
- Fedt 17 g
- Kulhydrater 96 g
- Protein 30 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Grøntsager: Pil hvidløg og pres det. Skyl fennikel, bladselleri og squash. Skær det hele i grove stykker ca. 3x3 cm.
- Kog: Kom alle grøntsagerne i en gryde. Tilsæt pasta, hakkede tomater, tomatpuré, mornaysauce, kapers med ½ spsk lage, 2½ dl vand, salt og peber. Bring i kog og lad det koge i 15-20 min under låg ved medium varme til pastaen er så al dente du ønsker den. Rør i gryden et par gange undervejs. Spæd til med lidt vand, hvis det bliver for fast. Pluk basilikum ned i til sidst.
- Anret: Riv osten og drys den over pastaen. Bland balsamico med ½ spsk olivenolie og vend i salaten.