Paneret laks med Thai urtesalat og nuoc dressing
35-45
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Paneret laks med Thai urtesalat og nuoc dressing

Sprødstegt laks serveret med asiatisk inspiration med en dejlig frisk urtesalatsalat

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Salt
  • Mel
  • Olie

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
140 g
Rød chili
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Lime
½ stk
Fiskesauce (Fisk)
1½ spsk
Skalotteløg
½ stk
Bladselleri (Selleri)
2 stilk
Tomat
1 stk
Mynte, frisk
1 pakke
Koriander, frisk
1 pose
Rasp (Hvede)
¾ dl
Pasteuriseret æg (Æg)
½ bæger
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 760 kcal
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrater 74 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Kom bulgur i en gryde med 4 dl vand tilsat ¼ tsk salt og kog 12 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til retten er klar til servering. Hæld evt. overskydende vand fra.
  2. Nuoc dressing: Hak chili og hvidløg meget fint eller knus det i en morter. Bland det med saft fra lime, fiskesauce og 1 spsk sukker.
  3. Thailandsk urtesalat: Pil skalotteløg og skær det i strimler. Skær bladselleri i skiver. Skær tomat i tern. Vend grønsagerne med halvdelen af dressingen. Pluk bladene af mynte og hak koriander groft og vend det i salaten lige inden servering.
  4. Laks: Skær laksen i store tern på ca. 4 cm og krydr med lidt salt. Kom 2 (3)* spsk hvedemel, æg og rasp op i hver sin tallerken. Vend laksestykkerne først i mel, så i æg og til sidst i rasp. Varm olie i en wok eller stegepande. Steg laksen i ca. 4 min. ved god varme. Tag laksen op og lad den dryppe af på køkkenrulle.
  5. Servér laksen med urtesalat, bulgur og resten af nuoc dressingen.