Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Bulgur: Kog 3½ dl vand i en gryde og opløs bouillonen. Hæld bulgur i gryden og lad det småkoge i 12 min. under låg.
Tyrkiske bøffer: Skyl citron og riv skal af ¼ fint. Pil og hak ½ hvidløg fint. Kom citronskal, halvdelen af det hakkede hvidløg, rasp, græsk krydderi, lidt salt, ½ dl vand i en skål. Tilsæt kødet og rør godt sammen. Sæt skålen i køleskabet.
Haydari-dressing: Skyl og hak dilden fint. Bland halvdelen af den hakkede dild og resten af hvidløget med yoghurt og smag til med lidt salt.
Cobansalat: Skyl agurk og tomat og skær dem i tern. Pil og hak løg fint og bland med agurk og tomat i en skål. Tilsæt resten af dilden, saft af ¼ citron, chiliflager TIP: Du kan reducere mængden, hvis du ønsker salaten mindre stærk), ½ spsk olivenolie og lidt salt og vend rundt.
Tyrkiske bøffer, forsat: Form 4 (6)* aflange bøffer. Varm lidt olie op på en stegepande og steg bøfferne 2-3 min. på hver side til de er gennemstegte.
Servér bøfferne med bulgur, cobansalat og haydari.