Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Opbevar fisk ved 2 grader. Tilberedes senest dagen efter levering.
Kog kartofler i letsaltet vand til de er møre og slipper, når du stikker i dem.
Skræl imens gulerødder og skær i skiver sammen med fennikel. Skræl løg og hak fint. Riv citronskal så fint som muligt og pres saften af halvdelen. Skær fisken i mindre bidder ca. 3x3 cm. Krydr dem med salt og peber.
Varm en gryde op med lidt olie. Steg fennikel, løg, gulerødder og presset hvidløg i ca. 3 min. Tilsæt hakket tomat, 2 dl vand, bouillon, tomatpuré, timian og honning. Kog stille og roligt under låg i ca. 8 min.
Læg fiskestykkerne i gryden sammen med citronskal og -saft og rør forsigtigt rundt. Kog videre i 3-4 min. til fisken er tilberedt. Smag til med salt og lidt appelsinsaft.
Varm brødene et par min. på brødristeren.
Skær resten af citronen i både. Servér fiskesuppen med kartofler, aioli og citronbåde.