Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Hak ½ hvidløg fint. Skræl gulerødder og skær i tern. Skær tomater i tern.
Linseragout: Kom lidt olivenolie i en gryde. Tilsæt hvidløg, gulerod, tomat, ½ tsk sukker, rosmarin, timian, salt og sambal oelek (kan udelades, hvis ikke man ønsker en stærk ret). Steg det i 1-2 min.
Tilsæt balsamico, soja, tomatpuré, hakkede tomater, 1 dl vand, fløde, bouillon og linser. Lad det småkoge i 12-15 min. TIP: Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis det er ved at koge tørt. Smag til med salt og peber.
Kog fettucine i rigeligt letsaltet vand i ca. 3 min.
Riv parmesanost på et rivejern. Hak persille og vend halvdelen i linseragouten.
Sigt pasta og vend den i ragouten. Drys med revet parmesan og resten af persillen.