Grøntsagslasagne med sprød salat
40
Vegetar
4 dages holdbarhed

Grøntsagslasagne med sprød salat

En klassisk lasagne med friske lasagneplader og mornaysauce men her med lækkert grøntsagsfyld til den kødfrie dag.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • jordnødder,
  • mælk,
  • nødder,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Hvidløg solo
stk
Champignon
100 g
Coleslaw-blanding
200 g
Hakkede tomater
400 g
Oregano
1 tsk
Mornaysauce
dl
Lasagneplader
200 g
Revet ost
50 g
Balsamico rød
1 spsk
Salatmix Toscana
100 g
Mango, tørret, i tern
20 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 834 kcal
  • Fedt: 36 g
  • Kulhydrater: 97 g
  • Protein: 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
  2. Pil og hak løg og hvidløg. Rens champignon og hak groft. Varm lidt olie op i en gryde ved medium varme og svits løg, hvidløg, champignon og coleslaw-blanding i 1 min.
  3. Tilsæt hakkede tomater, oregano, ½ tsk salt og lidt peber og lad simre 2 min.
  4. Fordel et tyndt lag mornaysauce i bunden af et ildfast fad (ca. 16x24 cm), læg et lag lasagneplader, så det dækker hele bunden og fordel et lag grøntsagssovs på lasagnepladerne så tyndt som muligt. Gentag de 3 lag og fortsæt til du har brugt al grøntsagssovsen.
  5. Afslut med et lag lasagneplader. Fordel et tyndt lag mornaysauce på det øverste lag plader og drys med 50 g revet ost.
  6. Bag lasagnen midt i ovnen i ca. 25 minutter, den skal være gylden på toppen.
  7. Imens lasagnen er i ovnen, piskes en dressing til salaten af 1 spsk balsamico, 1½ spsk olie og lidt salt og peber. Hæld salaten i en skål og fordel dressingen over lige inden servering, top med mangotern. Servér grøntsagslasagne med salat.