20
Glutenfri
2 dages holdbarhed
Fajitalaks med chipotle-dressing, stegte tomater og spinatkartofler
Spændende og anderledes mexicansk inspireret fajitalaks serveret med en lækker spicy chipotledressing, stegte tomater og spinatkartofler. Den smager simpelthen forrygende!
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- fisk,
- mælk,
- selleri,
- sennep
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Kartofler
400 g
Babyspinat
35 g
Cherrytomat
75 g
Laksefilet med skind (Fisk)
2 stk
Mexico mix-krydderi (Selleri)
2 tsk
Æble
⅔ stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
2 spsk
Chipotle-sauce (Æg, Sennep)
2 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 555 kcal
- Fedt 31 g
- Kulhydrater 40 g
- Protein 30 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2 grader. Tilberedes senest dagen efter levering.
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
- Kog kartoflerne i letsaltet vand, der netop dækker i ca. 15 min.
- Skyl spinat og tomater. Læg tomaterne på en bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen.
- Skær laksen på langs ned til skindet, men i pas på ikke at skære igennem, fold den ud som på billedet. Krydr laksen på alle sider med 2 tsk mexico mix. Steg i ovnen sammen med tomaterne i ca. 10 min.
- Skyl æble og riv ⅔ æble groft. Bland med 2 spsk yoghurt og 2 tsk chipotle. Smag til med salt og peber.
- Servér laksen med kartofler vendt med spinat, chipotledressing og tomater.