Fajitalaks med chipotle-dressing, stegte tomater og spinatkartofler
Glutenfri
2 dages holdbarhed

Fajitalaks med chipotle-dressing, stegte tomater og spinatkartofler

3.99 (97)
Under 20 min
8 Ingredienser
Spændende og anderledes mexicansk inspireret fajitalaks serveret med en lækker spicy chipotledressing, stegte tomater og spinatkartofler. Den smager simpelthen forrygende!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Peber
  • Salt
Kartofler, små
400 g
Babyspinat
35 g
Cherrytomater
75 g
Laksefilet med skind
2 stk
(Fisk)
Mexico mix-krydderi
2 tsk
(Selleri)
Æble
⅔ stk
Yoghurt naturel
2 spsk
(Mælk, Laktose)
Chipotle-sauce
2 tsk
(Æg, Sennep)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
556 kcal
Fedt:
31 g
Kulhydrater:
40 g
Protein:
30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2 grader. Tilberedes senest dagen efter levering.

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Kog kartoflerne i letsaltet vand, der netop dækker i ca. 15 min.
Skyl spinat og tomater. Læg tomaterne på en bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen.
Skær laksen på langs ned til skindet, men i pas på ikke at skære igennem, fold den ud som på billedet. Krydr laksen på alle sider med 2 tsk mexico mix. Steg i ovnen sammen med tomaterne i ca. 10 min.
Skyl æble og riv ⅔ æble groft. Bland med 2 spsk yoghurt og 2 tsk chipotle. Smag til med salt og peber.
Servér laksen med kartofler vendt med spinat, chipotledressing og tomater. 
Håber maden smager!