Grillede frilandskoteletter med sommerlig quinoasalat

Grill

5 dages holdbarhed

Grillede frilandskoteletter med sommerlig quinoasalat

Ny opskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Slagterens gode skaftkoteletter af velfærdsgris med en skøn sommerlig salat af quinoa, paraguayo, bær, salatost og mandler. Koteletterne egner sig glimrende til grillen!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Quinoa-mix
100 g
Svinekotelet med skaft
2 stk
Æbleeddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Sennep
1 tsk
(Sennep, Svovldioxid)
Hyldeblomstsaft
2 tsk
Spidskål
½ stk
Forårsløg
1 stk
Paraguayo-fersken
2 stk
Blåbær
60 g
Salte mandler
30 g
Salatost i kryddermarinade
50 g
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
1115 kcal
Fedt:
71 g
Kulhydrater:
52 g
Protein:
67 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd grillen. Koteletterne kan også steges på pande.
Kog 3 dl vand op i en gryde. Tilsæt quinoa og ½ tsk salt og kog i ca. 15 min. til quinoaen er mør.
Pensl kødet med lidt olie og krydr med salt og peber. Lad ligge tildækket til de skal tilberedes.
 Rør 1 spsk æbleeddike, 2 spsk olivenolie, 1 tsk sennep og 2 tsk hyldeblomstsaft sammen.
Snit spidskålen fint. Rens forårsløg og snit i tynde ringe. Skyl paraguayos og skær i skiver rundt om stenen. Skyl bærrene.
Steg ved høj varme 3 min. på hver side, skru herefter ned og steg videre som angivet ved grill.
Når quinoaen er kogt hældes evt. overskydende vand fra og den kommes i en rummelig skål. Lad det afkøle let og vend dressingen i. Kom spidskål og forårsløg i og vend rundt.
Bland paraguayo, bær, mandler og smuldret salatost i salaten og servér til de grillede koteletter.
Håber maden smager!