Grillede frilandskoteletter med sommerlig quinoasalat
30
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Grillede frilandskoteletter med sommerlig quinoasalat

Slagterens gode skaftkoteletter af velfærdsgris med en skøn sommerlig salat af quinoa, paraguayo, bær, salatost og mandler. Koteletterne egner sig glimrende til grillen!

Ingredienser

Allergener
  • Mælk,
  • nødder,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Quinoa-mix
100 g
Svinekotelet med skaft
2 stk
Æbleeddike
1 spsk
Sennep
1 tsk
Hyldeblomstsaft
2 tsk
Spidskål
½ stk
Forårsløg
1 stk
Paraguayo-fersken
2 stk
Blåbær
60 g
Mandler, ristede og saltede
30 g
Salatost i kryddermarinade
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 1116 kcal
  • Fedt: 71 g
  • Kulhydrater: 52 g
  • Protein: 67 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen. Koteletterne kan også steges på pande.
  2. Kog 3 dl vand op i en gryde. Tilsæt quinoa og ½ tsk salt og kog i ca. 15 min. til quinoaen er mør.
  3. Pensl kødet med lidt olie og krydr med salt og peber. Lad ligge tildækket til de skal tilberedes.
  4. Dressing: Rør 1 spsk æbleeddike, 2 spsk olivenolie, 1 tsk sennep og 2 tsk hyldeblomstsaft sammen.
  5. Snit spidskålen fint. Rens forårsløg og snit i tynde ringe. Skyl paraguayos og skær i skiver rundt om stenen. Skyl bærrene.
  6. Grill kødet på direkte varme 3 min. på hver side, flyt til indirekte varme og steg videre ca. 5 min. på hver side. Når de begynder at safte skal de vendes og når den anden side safter er de klar. På pande: Steg ved høj varme 3 min. på hver side, skru herefter ned og steg videre som angivet ved grill.
  7. Når quinoaen er kogt hældes evt. overskydende vand fra og den kommes i en rummelig skål. Lad det afkøle let og vend dressingen i. Kom spidskål og forårsløg i og vend rundt.
  8. Bland paraguayo, bær, mandler og smuldret salatost i salaten og servér til de grillede koteletter.