Kylling i en lækker cremet, mild karrysauce med kokosmælk, blomkål, tomatpure og spinat. Serveret med ris og kokoschips er den et hit for hele familien.
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Sæt 200 g ris over i 4 dl vand tilsat ½ tsk salt, bring i kog og kog 30 min. under låg. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
Pil løg og skær i tynde både. Skyl blomkål, del i buketter og skær buketterne i ca. 1 cm tykke skiver.
Varm lidt olie op på en pande og brun kyllingen. Tilsæt løg og karry og steg endnu et par min. Tilsæt blomkål og steg 2 min.
Tilføj tomatpuré, kokosmælk og ¼ dl vand og kog 5 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt mere vand, hvis saucen er for tyk.
Skyl og tør spinat. Tilsæt den lige inden servering og vend rundt til spinaten falder sammen. Drys kokoschips over og servér med kogte ris.