Salvie-stegt gnocchi med kyllingefilet
4 dages holdbarhed

Salvie-stegt gnocchi med kyllingefilet

3.97 (185)
Under 30 min
9 Ingredienser
Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Fennikel
½ stk
Salvie, frisk
½ pakke
Kyllingeinderfilet
300 g
Gnocchi
500 g
(Gluten, Soja, Sennep, Hvede)
Babyspinat
50 g
Bechamelsauce
1 pose
(Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
Revet ost
50 g
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 785 kcal
  • Fedt: 20 g
  • Kulhydrater: 94 g
  • Protein: 58 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Hak løg og hvidløg fint. Svits det på en pande i lidt olivenolie til løgene bliver klare. Skyl fennikel og snit fint.
Tilsæt salvie og kylling samt lidt salt og peber og vend det hele rundt. Tilføj gnocchi, fennikel, spinat og bechamelsauce og rør det sammen.
Hæld det hele i et ovnfast fad. Drys ost på toppen og sæt fadet i ovnen i 15 min. Servér rygende varm.
Håber maden smager!