Salvie-stegt gnocchi med kyllingefilet
20-30
4 dages holdbarhed

Salvie-stegt gnocchi med kyllingefilet

Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Fennikel
½ stk
Salvie, frisk
½ pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Gnocchi (Gluten, Svovldioxid, Hvede)
500 g
Babyspinat
50 g
Bechamelsauce (Mælk, Laktose)
1 pose
Revet ost (Mælk, Laktose)
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 768 kcal
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrater 92 g
  • Protein 56 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Hak løg og hvidløg fint. Svits det på en pande i lidt olivenolie til løgene bliver klare. Skyl fennikel og snit fint.
  3. Tilsæt salvie og kylling samt lidt salt og peber og vend det hele rundt. Tilføj gnocchi, fennikel, spinat og bechamelsauce og rør det sammen.
  4. Hæld det hele i et ovnfast fad. Drys ost på toppen og sæt fadet i ovnen i 15 min. Servér rygende varm.