Pasta med kylling, broccoli og pesto
20-30
4 dages holdbarhed

Pasta med kylling, broccoli og pesto

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • jordnødder,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Solo hvidløg
¼ stk
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
35 g
Basilikum, frisk
1 pakke
Peanuts (Jordnødder)
15 g
Broccoli
¼ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 868 kcal
  • Fedt 37 g
  • Kulhydrater 73 g
  • Protein 60 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pasta: Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kom pastaen i så snart det koger.
  2. Pesto: Pil hvidløg. Riv eller hak osten groft. Kom det i blenderskålen til stavblenderen med basilikum, nødder, ½ dl olivenolie, salt og peber og blend det. TIP:  Det kan også laves i en morter, så bliver den bare mere rustikt.
  3. Broccoli: Skær i små buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien, den smager fantastisk.
  4. Kylling: Del hver filet i 2-3 stykker. Kom kylling og broccoli i vandet til pastaen, når den har kogt ca. 8 min. og kog med i ca. 3 min. til kyllingen er gennemtilberedt. Hæld vandet fra, men gem lidt af kogevandet. Bland pesto i og spæd til med lidt kogevand. Smag til med salt og peber.
  5. Anret: Servér pastaen med det samme og riv mere ost hen over.