Laktosefri
3 dages holdbarhed
Salvieruller med seranoskinke
og bulgursalatNy opskrift
Under 35 min
11 Ingredienser
Italiensk inspireret ret med svinekød, hvidvin og kapers. Serveret med fyldig bulgursalat med løg, tomat og agurk.
Italiensk inspireret ret med svinekød, hvidvin og kapers. Serveret med fyldig bulgursalat med løg, tomat og agurk.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Mel
- Olivenolie
- Peber
- Salt
- Vand
Bulgur
125 g
Skalotteløg
½ stk
Tomat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Bredbladet persille
½ pk
Lufttørret skinke
4 skiver
Salvie, frisk
½ pk
Hakket gris & kalv
300 g
Hvidløg
½ fed
Mel
1 tsk
Kapers
½ glas
Hvidvin cooking wine
¾ dl
Vand
¼ dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 538 kcal
- Fedt:
- 21 g
- Kulhydrater:
- 41 g
- Protein:
- 47 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog bulguren som anvist på posen.
Læg skinken ud på bordet, pluk salvie og læg et par blade på hvert stykke. Kom hakket kød på og fordel det på hele skiven. Krydr med salt og peber og rul dem. Varm en pande op med lidt olie og brun rullerne på alle sider. Sæt dem til side mens du laver saucen.
Pil og pres hvidløg. Kom det på panden sammen med mel og rør det rundt. Hæld kapers med lage på og tilsæt hvidvin og vand lidt ad gangen, mens du rør i panden. Skru ned for varmen, kom rullerne tilbage i panden, læg låg på og lad det simre ca. 10 min. Kom mere vand på, hvis det koger tørt.
Pil løg og skær i både. Skyl tomat og skær i tern. Del agurk på langs, fjern kernerne med en ske og skær den i skiver. Skyl persille og hak groft. Bland det hele med lidt olivenolie, salt og peber.
Kom bulgur i en skål, læg salaten ovenpå og servér med salvieruller med kaperssauce over.
Håber maden smager!