Salvieruller med seranoskinke og bulgursalat
Laktosefri
3 dages holdbarhed

Salvieruller med seranoskinke

og bulgursalat
Ny opskrift
Under 35 min
11 Ingredienser
Italiensk inspireret ret med svinekød, hvidvin og kapers. Serveret med fyldig bulgursalat med løg, tomat og agurk.

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Mel
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
  • Vand
Skalotteløg
1 stk
Tomat
2 stk
Agurk
1 stk
Bredbladet persille
1 pk
Bulgur
250 g
(Gluten, Hvede)
Lufttørret skinke
8 skiver
Salvie, frisk
1 pk
Hakket gris & kalv
600 g
Kapers
¾ glas
Hvidløg
1 fed
Mel
2 tsk
(Gluten, Hvede)
Hvidvin cooking wine
1½ dl
(Svovldioxid)
Vand
½ dl
Næringsindhold (per portion)
Energi:
538 kcal
Fedt:
21 g
Kulhydrater:
42 g
Protein:
47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog bulguren som anvist på posen.
Læg skinken ud på bordet, pluk salvie og læg et par blade på hvert stykke. Kom hakket kød på og fordel det på hele skiven. Krydr med salt og peber. Rul dem og læg dem til side. Varm en pande op med lidt olie, steg rullerne på alle sider, kom mel og hvidløg på panden og rør det rundt.
Hæld kapers over med en smule af lagen, kom vand og hvidvin på lidt ad gangen mens du rør i panden. Skru ned for varmen, kom låg på og lad rullerne simre ca. 10 min. Kom mere vand på hvis det koger tørt. 
 Pil løg og skær i både. Skyl tomat og skær i tern. Del agurk på langs, fjern kernerne med en ske og skær den i skiver. Skyl persillen og hak den groft. Bland det hele med lidt olivenolie, salt og peber.
Kom bulgur i en skål, læg salaten ovenpå og servér med salvieruller med hvidvinssauce over.
Håber maden smager!