Paella med kylling, aioli og persillesalat
25-35
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Paella med kylling, aioli og persillesalat

Klassisk spansk paella med kylling. En dejlig ret til hele familien, der er let at lave.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • selleri,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Rødløg
½+½ stk
Solo hvidløg
¾ stk
Risottoris
180 g
Røget paprika
1 tsk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Rødvinseddike (Svovldioxid)
½ spsk
Bredbladet persille
1 pakke
Kyllingelårsteak
2 stk
Rød peber
½ stk
Tomat
1 stk
Aioli (Æg)
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 804 kcal
  • Fedt 31 g
  • Kulhydrater 89 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Paella: Pil løg og hvidløg. Hak ½ løg fint og skær hvidløg i meget tynde skiver. Varm lidt olie i en gryde og steg løg, hvidløg og ris i ca. 2 min. til risene er blanke. Tilsæt røget paprika, bouillon og 5 dl vand og kog under låg ca. 15 min. Tilsæt lidt ekstra vand, hvis gryden er ved at koge tør.
  2. Persillesalat: Skær resten af løget i helt tynde skiver og kom i en skål. Hæld rødvinseddike over og lad det trække til retten er klar. Skyl persille og pluk bladene fra de grove stilke. Vend persille sammen med løgene lige inden servering.
  3. Kylling: Skyl peberfrugt og tomat. Del peberfrugt og fjern kerner og frøstok og skær den i strimler. Skær tomat i både. Skær kyllingen i mindre stykker. Varm lidt olie op på en pande og steg kyllingestykkerne i 3-4 min. Tilsæt peberfrugt og tomat og steg vidre i ca. 1 min. Krydr med salt og peber.
  4. Paella, forsat: Vend kyllingen i risen sammen med ½ spsk smør og lad det koge igennem et par min.
  5. Servér paella med persillesalat og aioli.