Fiskesuppe med appelsin, fennikel og foccaciabrød
25-35
4 dages holdbarhed

Fiskesuppe med appelsin, fennikel og foccaciabrød

Fiskesuppe med tomat, fennikel, appelsin og timian. Serveret med brød og aioli.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Gulerod
1 stk
Fennikel
¾ stk
Appelsin
1 stk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
½ tsk
Hakkede tomater
1 dåse
Timian
1 pose
Grøntsagsbouillon
½ pose
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
1 stk
Koriander, frisk
½ pakke
Aioli (Æg)
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 695 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 74 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Forberedelse: Pil løg og hvidløg og hak fint. Skræl gulerod og skær i skiver sammen med fennikel. Riv appelsinskal fint og pres saften af halvdelen.
  2. Suppe: Varm en gryde op med lidt olie. Svits løg, hvidløg, fennikel, gulerod ca. 1 min. Tilføj vineddike og steg videre ca. 2 min. Tilsæt hakket tomat, bouillon og timian. Kog stille og roligt under låg ca. 8 min.
  3. Fiskesuppe: Skær fisken i mindre bidder ca. 3x3 cm og krydr med salt og peber. Kom fiskestykkerne i gryden sammen med appelsinskal og -saft og rør forsigtigt rundt. Kog videre i 3-4 min. til fisken er tilberedt. Smag til med salt og evt. lidt ekstra appelsinsaft eller eddike.
  4. Tilbehør: Varm brødet et par min. på brødristeren. Skyl og hak koriander groft.
  5. Drys koriander over fiskesuppen og servér med brød og aioli til.