Glutenfri
4 dages holdbarhed
Paneret torsk med dildkartofler
broccoli og gulerodsstave3.78 (137)
Under 35 min
9 Ingredienser
Fiskefilet, remoulade og kartofler: Nem udgave af denne klassiker. En rigtig god familieret.
Fiskefilet, remoulade og kartofler: Nem udgave af denne klassiker. En rigtig god familieret.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Fisk·
- Mælk·
- Sennep
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
- Smør
Kartofler, små
400 g
Panering med cornflakes
1 pose
Pasteuriseret æg
½ bæger
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
Gulerod
2 stk
Broccoli
1 stk
Dild, frisk
1 pk
Citron
½ stk
Remoulade
2 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 597 kcal
- Fedt:
- 24 g
- Kulhydrater:
- 58 g
- Protein:
- 37 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Bland panering med ¼ tsk peber på en tallerken. Hæld æg i en anden tallerken. Dup fisken tør med køkkenrulle. Vend først i æg og så i paneringen.
Brug gerne stokken på broccolien. Kog gulerødderne i letsaltet vand ca. 3 min. Tilsæt broccoli og kog yderligere 4 min.
Steg fisken på en pande med olie ca. 2-3 min. på hver side.
Pluk dilden og hak den fint. Bland med kartoflerne og lidt smør.
Skær citronen i både og servér til torsken med kartofler, grøntsager og remoulade.
Håber maden smager!