Grill
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Grillet laks og grønne asparges
med grøn quinoasalatNy opskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Lækre laksefileter stegt på grill serveret med en frisk grøn salat vendt i skøn vinaigrette toppet op med grillede grønne asparges
Lækre laksefileter stegt på grill serveret med en frisk grøn salat vendt i skøn vinaigrette toppet op med grillede grønne asparges
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Fisk·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Quinoa-mix
½ pose
Salatmix Napolitana
50 g
Rødløg
½ stk
Slikærter (sugar snaps)
100 g
Sennepsvinaigrette
½ pose
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
Asparges
125 g
Citron
½ stk
Foccacia brød
1 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 795 kcal
- Fedt:
- 38 g
- Kulhydrater:
- 69 g
- Protein:
- 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.
Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
Kog quinoa som anvist på posen og lad det køle af.
Skyl salat og lad det dryppe af. Pil løg og skær i strimler. Skyl ærterne og del i et par stykker. Skyl asparges og bræk den nederste hårde del af. Skær en tyk skive citron pr. person.
Steg citronskiverne på direkte varme til de får farve. Steg laksen på direkte varme til den får en god stegeskorpe og steg færdig på indirekte varme, ialt 6-8 min. Krydr med salt og peber. Steg asparges på direkte varme i 4-5 min. Vend dem undervejs. Pensel evt. med lidt olie under tilberedning. Pande: Varm en (grill)pande op til høj varme og kom lidt olie på. Steg på samme fremgangsmåde som ved grillstegning. TIP: Brun af ved høj varme og steg færdig ved medium varme.
Varm brødet på grillen eller på en brødrister.
Bland salat, ærter, løg og quinoa med vinaigrette.
Anret den grillede laks på salaten og top med grillet citron. Servér asparges og lunt brød til.
Håber maden smager!