Grillet laks og grønne asparges med grøn quinoasalat

Grill

Laktosefri
4 dages holdbarhed

Grillet laks og grønne asparges

med grøn quinoasalat
Ny opskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Lækre laksefileter stegt på grill serveret med en frisk grøn salat vendt i skøn vinaigrette toppet op med grillede grønne asparges

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Quinoa-mix
½ pose
Salatmix Napolitana
50 g
Rødløg
½ stk
Slikærter (sugar snaps)
100 g
Sennepsvinaigrette
½ pose
(Sennep, Svovldioxid)
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Asparges
125 g
Citron
½ stk
Foccacia brød
1 stk
(Gluten, Hvede)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
795 kcal
Fedt:
38 g
Kulhydrater:
69 g
Protein:
44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
Kog quinoa som anvist på posen og lad det køle af.
 Skyl salat og lad det dryppe af. Pil løg og skær i strimler. Skyl ærterne og del i et par stykker. Skyl asparges og bræk den nederste hårde del af. Skær en tyk skive citron pr. person.
 Steg citronskiverne på direkte varme til de får farve. Steg laksen på direkte varme til den får en god stegeskorpe og steg færdig på indirekte varme, ialt 6-8 min. Krydr med salt og peber. Steg asparges på direkte varme i 4-5 min. Vend dem undervejs. Pensel evt. med lidt olie under tilberedning. Pande: Varm en (grill)pande op til høj varme og kom lidt olie på. Steg på samme fremgangsmåde som ved grillstegning. TIP: Brun af ved høj varme og steg færdig ved medium varme.
Varm brødet på grillen eller på en brødrister.
 Bland salat, ærter, løg og quinoa med vinaigrette.
Anret den grillede laks på salaten og top med grillet citron. Servér asparges og lunt brød til.
Håber maden smager!