Grillet kylling med estragon-aioli og lun fennikelsalat
20-30
5 dages holdbarhed

Grillet kylling med estragon-aioli og lun fennikelsalat

Ingredienser

Allergener
  • Æg

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
  • Sukker

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Hvidløg
½ fed
Estragon, frisk
½ pose
Mayonnaise (Æg)
3 spsk
Rødløg
½ stk
Fennikel
1 stk
Salatmix Toscana
100 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 481 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 41 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
  2. Kartofler: Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  3. Estragon-aioli: Pil og pres hvidløg. Hak estragon og bland begge dele med mayonnaise, salt og peber.
  4. Grøntsager: Pil rødløg og skær i tynde både. Skær fennikel i tynde skiver. Grill: Læg grøntsagerne i en foliebakke og grill på direkte varme ca. 2-3 min. Vend rund i dem undervejs. Pande: Varm en stegepande op med lidt olivenolie og steg grøntsagerne i 2-3 min. til fennikel er mør.
  5. Lun fennikelsalat: Drys ½ spsk sukker over grøntsagerne og krydr med salt og peber. Tag dem af varmen og sæt til side. Bland dem med salaten lige inden servering.
  6. Grillet kylling: Gnid kyllingen med olivenolie og krydr med salt og peber. Grill på direkte varme eller steg på (grill)pande ca. 2 min. på hver side til det er gennemstegt og de føles faste.
  7. Servér grillet kylling, fennikelsalat og kartofler med estragon-aioli.