Stegt kylling med estragon-aioli og lun fennikelsalat
20-30
5 dages holdbarhed

Stegt kylling med estragon-aioli og lun fennikelsalat

Ingredienser

Allergener
  • Æg

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
  • Sukker

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Estragon, frisk
½ pakke
Aioli (Æg)
½-1 pakke
Rødløg
½ stk
Fennikel
1 stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Grov luksus salat
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 507 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 40 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kartofler: Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  2. Estragon-aioli: Hak estragon og bland med aioli. Smag til med salt og peber.
  3. Grøntsager: Pil rødløg og skær i tynde både. Skær fennikel i tynde skiver. Varm en (grill)pande op med lidt olivenolie og steg grøntsagerne i 3-4 min. til fennikel er mør. Læg det over på en tallerken (panden skal bruges igen), drys ½ spsk sukker over og krydr med salt og peber.
  4. Stegt kylling: Gnid kyllingen med olivenolie og krydr med salt og peber. Steg dem på panden ca. 2 min. på hver side til de er gennemstegt og føles faste.
  5. Lun fennikelsalat: Kom salatblandingen i en skål og vend de stegte grøntsager i lige inden servering.
  6. Servér stegt kylling, fennikelsalat og kartofler med estragon-aioli.