Grillet ost med kartoffelsalat og citron
25-35
Vegetar
4 dages holdbarhed

Grillet ost med kartoffelsalat og citron

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Dijon sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 spsk
Honning
½ spsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
½ spsk
Radiser
½ pose
Fennikel
½ stk
Rødløg
½ stk
Grønne bønner
75 g
Kapers
½ glas
Rucola salat
50 g
Grill-ost (Mælk, Laktose)
250 g
Citron
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 585 kcal
  • Fedt 32 g
  • Kulhydrater 46 g
  • Protein 28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem. Hæld vandet fra og lad dem afkøle. Del dem i halve.
  3. Dressing: Bland 2 spsk olivenolie med sennep, honning og hvidvinseddike. Krydr med salt og peber.
  4. Kartoffelsalat: Skyl grøntsagerne. Skær radiser og fennikel i skiver. Pil og skær løg i både. Kog vand, skold bønnerne og skyl dem i koldt vand. Hæld lagen fra kapers. Bland alle ingredienser med kartoflerne, hæld dressingen over og vend det forsigtigt rundt. Top med rucola.
  5. Grill: Del citronen i halve og grill den med skærefladen nedad til den har fået farve. Skær osten i centimeter tykke skiver og grill den ca. 1 min. på hver side PandeVarm lidt olie op på en (grill)pande og steg citron og ost på samme måde som grillning.
  6. Servér kartoffelsalat med grillet ost og citron.