Pizza med serrano skinke og artiskok
5 dages holdbarhed

Pizza med serrano skinke

og artiskok
Ny opskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Klassisk italiensk inspireret pizza med tomater, mozzarella og serrano skinke. Enkel og superlækker.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Hvidløg
1 fed
Oregano
½ pose
Hakkede tomater
½ dåse
Olivenolie
1 spsk
Pizzabund
2 stk
(Gluten, Hvede)
Frisk mozzarella
1 stk
(Mælk, Laktose)
Artiskokker, grillede
½ glas
Basilikum, frisk
½ pk
Lufttørret skinke
4 skiver
Næringsindhold (per portion)
Energi:
752 kcal
Fedt:
31 g
Kulhydrater:
81 g
Protein:
37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Du kan nemt dele den friske mozzarella i tynde skiver med en æggedeler. Læg den runde side nedad.

Tænd ovnen og varm op til 240°C (Varmluft).
Pil hvidløg. Blend hvidløg, oregano og hakkede tomater til en sauce med en stavblender. Bland med olivenolie, salt og peber og fordel saucen på pizzabundene.
 Placér hver bund på bagepapir på en bageplade. Del osten i halve og skær i tynde skiver, Se tip. Dræn artiskokkerne og skyl og pluk bladene af basilikum. Fordel ost, artiskok og basilikum på pizzaerne.
Bag begge pizzaer på én gang ca. 6-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem, hvis de ikke kan være på én plade.
Riv skinken i smallere strimler. Tag pizzaerne ud og fordel skinken på.
Håber maden smager!