Glutenfri
5 dages holdbarhed
Medisterpølse
med stuvet kål og kartoflerNy opskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
En klassiker fra det danske køkken. Slagterens medister serveret med kartofler og vi har skiftet den brune sovs ud med stuvet kål.
En klassiker fra det danske køkken. Slagterens medister serveret med kartofler og vi har skiftet den brune sovs ud med stuvet kål.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk·
- Sennep
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
- Vand
Kartofler, medium
400 g
Medisterpølse
2 stk
Sennep
2 tsk
Spidskål
½ stk
Løg
¾ stk
Vand
1 dl
Madlavningsfløde
1 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 571 kcal
- Fedt:
- 31 g
- Kulhydrater:
- 47 g
- Protein:
- 27 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Varm olie op på en pande ved god varme. Brun medisterpølsen 1 min. på hver side, skru ned til middel varme og steg ca. 7-8 min. Vend jævnligt.
Fjern kålens yderste blade og stokken. Snit kålen groft. Pil løg og skær i tern. Kom løg, kål og vand i en gryde ved god varme. Start med låg og bring i kog. Tag låget af efter 1 min. og kog videre uden låg. Vend jævnligt i kålen til den er mør og der kun er lidt væske tilbage. Tilsæt madlavningsfløde og kog igennem. Smag til med salt og peber.
Servér medisterpølse med kogte kartofler, stuvet kål og sennep.
Håber maden smager!
