Fried rice med oksekød
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Fried rice med oksekød

4.05 (577)
Under 20 min
11 Ingredienser
Stegte ris med okse, løg, forårsløg og gulerødder, tilsmagt med soja og fiskesauce.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Jordnødder
    ·
  • Soja
    ·
  • Nødder
    ·
  • Sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Gulerod
2 stk
Løg
½ stk
Forårsløg
1 bundt
Hvidløg
1 fed
Æg
2 stk
(Æg)
Hakket oksekød
300 g
Kogte ris
1 pose
Sojasauce
2 spsk
(Soja)
Fiskesauce
½ spsk
(Fisk)
Sesamolie
½ tsk
(Sesamfrø)
Hakkede peanuts
½ pose
(Jordnødder, Nødder)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 725 kcal
  • Fedt: 31 g
  • Kulhydrater: 63 g
  • Protein: 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Skræl gulerødder og skær i tern. Pil og hak løg. Skyl forårsløg og skær i tynde skiver. Pil og pres hvidløg.
 Varm en wok eller en stor stegepande med lidt olie. Pisk æggene sammen med lidt salt og peber. Steg det til røræg i 1-2 min. og sæt til side.
 Steg kødet på samme pande/wok i ca. 5 min under omrøring. Sæt til side.
 Varm lidt olie op i wokken/panden. Kom gulerødder, løg og hvidløg i og steg det i 3 min. Del risene med fingrene mens de er i posen og kom dem ved og steg videre i 3 min. under omrøring, de må gerne tage lidt farve. Tilsæt æg, forårsløg, kød, soja, fiskesauce og sesamolie. Steg videre i 2 min. og rør godt rundt. Smag til med salt og peber.
 Anret de stegte ris i skåle og drys med peanuts.
Håber maden smager!