Lun salat med okse og perlespelt
25-35
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Lun salat med okse og perlespelt

Lækker lun salat med broccoli, peberfrugt og super mørt oksetykkam glaseret i hoisinsauce.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • hvede,
  • spelt hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Perlespelt (Gluten, Spelt hvede)
170 g
Grøntsagsbouillon
½ pose
Broccoli
½ stk
Rød peber
½ stk
Rødløg
½ stk
Oksesteg af tykkam
300 g
Hoisinsauce (Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
2 spsk
Bredbladet persille
1 pakke
Lime
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 697 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 73 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C varmluft.
  2. Perlespelt: Skyl perlespelten grundigt i koldt vand, kom i en sigte og dryp af. Kom perlespelten i en gryde med 2¼ dl vand og bouillon. Kog i 12 min. under låg, sluk og lad det trække under låg i 10 min.
  3. Grøntsager: Skær broccoli i buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Fjern kerner fra peberfrugt og skær i strimler. Pil rødløg og skær i både. Læg alle grøntsagerne på en bageplade med bagepapir og vend dem med lidt olivenolie, salt og peber. Fordel dem jævnt på pladen og bag 10-14 min. midt i ovnen.
  4. Okse: Varm en stegepande op med lidt olie. Tag kødet ud af posen og kassér lagen. Skær kødet i tern på 2x2 cm. Steg kødet ved høj varme i 4 min. til det får noget farve. Kom hoisinsauce og ½ spsk vand ved og glasér det ca. 1 min. Sæt det til side.
  5. Lun salat: Skyl og hak persillen groft. Skyl lime, riv skallen og pres saften. Bland grøntsagerne godt rundt med spelt, persille, limeskal og -saft og smag til med salt og peber.
  6. Servér den lune salat med tern af oksekød.