Pokebowl med varmrøget laks, syltet løg og sesamdressing
5 dages holdbarhed

Pokebowl med varmrøget laks

syltet løg og sesamdressing
4.03 (89)
Under 30 min
15 Ingredienser
Pokebowl med ris, syltet løg, sesamdressing, grøntsager, koriander og lime

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Sukker
  • Syltelage
  • Vand
Liste
Liste
Billeder
Basmatiris
135 g
Fennikel
½ stk
Æbleeddike
2 spsk
(Svovldioxid)
Sukker
1 spsk
Rødløg
1 stk
Forårsløg
½ bundt
Æble
½ stk
Skoleagurk
1 stk
Lime
½ stk
Sesamfrø
½ pose
(Sesamfrø)
Tahin
1 spsk
(Sesamfrø)
Mayonnaise
1 pose
(Æg)
Sesamolie
½ spsk
(Sesamfrø)
Vand
1 spsk
Syltelage
1 spsk
Varmrøget laks (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Teriyakisauce
2 spsk
(Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
Koriander, frisk
½ pk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
721 kcal
Fedt:
30 g
Kulhydrater:
78 g
Protein:
34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
 Skær top og bund af fennikel. Pil rødløg. Skær begge i meget tynde skiver evt. på et mandolinjern. Bland æbleeddike, sukker og lidt salt i en skål. Kom løg og fennikel i, vend det godt rundt og sæt til side.
 Skyl og skær forårsløg i tynde skiver. Skær æble og agurk i tern. Pluk koriander og hak det groft. Del lime i kvarte.
 Rist sesamfrø på en tør pande til de får lidt farve. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle. Rør tahin, mayonnaise, sesamolie og vand sammen i en lille skål til dressingen er glat og cremet. Tilsæt syltelage fra fennikel og løg lidt ad gangen til den syrlighed i ønsker. Smag til med salt og peber. Vend de ristede sesamfrø i inden servering.
 Fjern skindet fra laksen. Del den forsigtigt i mindre stykker med en kniv eller fingrene. 
Fordel risene i skåle og kom teriyakisauce over dem. Læg laks, æbletern, fennikel, forårsløg, agurk og syltet rødløg hver for sig ovenpå risene. Kom sesamdressing på grøntsagerne. Drys med koriander og servér med limebåde.
Håber maden smager!