Somun-pita med tunsalat
15
5 dages holdbarhed

Somun-pita med tunsalat

De lækre tyrkisk inspirerede tykke pitabrød fyldes med en nem og lækker tunsalat og frisk grønt. En ret for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pitabrød
2 stk
Tun i vand (Fisk)
170 g
Majskerner
150 g
Agurk
½ stk
Rød peber
1 stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 tsk
Paprika
½ tsk
Icebergsalat
⅓ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 508 kcal
  • Fedt 9 g
  • Kulhydrater 70 g
  • Protein 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Varm somun pita brødene på en brødrister på begge sider til de får farve. TIP: Du kan også varme dem i ovnen 5 minutter ved 200 grader varmluft.
  2. Hæld væden fra tun og majs. Skyl agurk og peberfrugt.
  3. Bland 1 dl creme frisk med 1 tsk sennep, ½ tsk paprika og smag til med lidt salt og peber.
  4. Bland tun og majs med creme frisk dressingen.
  5. Fjern kerner fra peberfrugten og skær den i små tern og vend dem i tun blandingen. Snit salaten fint. Skær agurk i små tern.
  6. Del brødene over på midten og skær ned i hver halvdel med en kniv så der bliver plads til fyldet.
  7. Fyld salat, agurketern og tunsalat i hver halvdel og server straks.