Gratineret åben tortilla med krydret oksekød og mangorelish
30
4 dages holdbarhed

Gratineret åben tortilla med krydret oksekød og mangorelish

Her drysses tortillaerne med cheddar og gratineres før de fyldes med mexicansk krydret hakket oksekød, kidneybønner og en lækker relish af frisk mango.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Mango
½ stk
Rødløg
⅔ stk
Rød chili
1 stk
Lime
⅔ stk
Hakket oksekød
300 g
Mexico mix-krydderi (Selleri)
1 spsk
Kidneybønner
120 g
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Revet cheddar (Mælk, Laktose)
40 g
Koriander
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 825 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 90 g
  • Protein 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl ½ mango, skær mangokødet fri af stenen og skær det i tern ca. 1½ x 1½ cm. Hak rødløg. Halvér chili på langs, fjern kerner og frøvægge og hak den fint. Tænd ovnen på 225°C.
  2. Mangorelish: Kom mango, rødløg, chili, 2 spsk limesaft og 1 spsk sukker i en gryde. Bring det i kog under omrøring og kog kraftigt et par min. Smag til med salt og peber og sæt til side.
  3. Varm olie op i en gryde. Svits kødet godt og krydr med 1 spsk mexico krydderi. Lad 120 g kidneybønner dryppe af. Kom de afdryppede kidneybønner samt ½ dl vand ved og kog et kort øjeblik. Smag til med salt og peber.
  4. Læg 4 tortillas på en bageplade, drys med ca. 10 g ost på hver og gratinér til osten er smeltet og gylden.
  5. Skyl koriander og hak groft. Fordel kød og mangorelish på de gratinerede tortillas. Drys med koriander og servér.