Wrap med krydret pulled chicken, salat og yoghurtdip
30
4 dages holdbarhed

Wrap med krydret pulled chicken, salat og yoghurtdip

En enkel ret med det krydderede pulled chicken i tortillawraps med salat og frisk dip med yoghurt. Det er krydret men ikke stærkt og helt sikkert en ret, som børnene vil elske.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie

Det skal du bruge

Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1½ dl
Bladselleri (Selleri)
4 stilk
Icebergsalat
¼ stk
Tortilla-wrap
4 stk
Solo hvidløg
½ stk
Cherrytomater
125 g
Pulled chicken (Selleri, Sennep)
275 ca-g
Skalotteløg
½ stk
Sambal oelek
½ tsk
Græsk krydderiblanding
1 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 719 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 82 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200°C TIP: Du kan også varme tortillas i microovn, så skal du ikke tænde ovnen. Rør yoghurt med sambal oelek og salt. Stil det i køleskabet.
  2. Pil og hak ½ løg. Skyl og skær bladselleri i tynde skiver.
  3. Varm ½ spsk olie i en tykbundet gryde. Steg løg og ½ presset hvidløg i ca. 3 min. så de ikke bruner. Kom kødet i og lad det stege med løgene i 5 min.  Tilsæt bladselleri og græsk krydderiblanding og lad det simre ca. 2 min. Sluk for varmen og læg låg på gryden.
  4. Skyl salat og tomater. Snit salat fint. Skær tomater i mindre stykker.
  5. Pak 4 wraps ind i stanniol og varm dem i ovnen ca. 5 min eller i mikroovn uden staniol i ca. 20 sek. pr. stk. Fordel kødblanding, salat, tomat og yoghurtdip på wrap'sene, rul dem sammen og servér.