Pasta i tomatsauce med oliven og marineret mozzarella
30
Vegetar
4 dages holdbarhed

Pasta i tomatsauce med oliven og marineret mozzarella

Skøn pastaret med en dejlig tomatsauce med en god syre/saltbalance fra blandt andet kapers. Den marinerede mozzarella sætter prikken over i'et.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Frisk mozzarella (Mælk, Laktose)
125 g
Oregano
1½ tsk
Solo hvidløg
½ stk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 tsk
Løg
½ stk
Tomat
1 stk
Kapers
20 g
Oliven
60 g
Cherrytomater
½ dåse
Timian
1 tsk
Pasta (Gluten)
200 g
Basilikum
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 599 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 85 g
  • Protein 26 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Marineret mozzarella: Skær mozzarella i tern. Hak ¼ hvidløg fint. Bland ost, hvidløg og ¾ tsk oregano i en skål med 1 tsk olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber. Lad det stå i skålen til resten er klar.
  2. Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den. Gem 1 dl kogevand til punkt 5.
  3. Tomatsauce: Pil og hak løg fint, skyl og skær tomaterne i tern. Sigt kapers og oliven. Kom lidt olivenolie på en pande og steg løg og ¼ presset hvidløg i ca. 2 min.
  4. Tilsæt ½ dåse tomater, kapers, ¾ tsk oregano, 1 tsk timian, salt og peber. Lad det småkoge i 10 min. og vend de friske tomater og oliven i og smag til.
  5. Hak basilikum groft. Bland den kogte pasta og lidt pastavand i tomatsaucen. Servér med marineret mozzarella og basilikum på toppen.