Italienske kødboller i cremet sauce med pasta
40
4 dages holdbarhed

Italienske kødboller i cremet sauce med pasta

De små italienske kødboller af hakket oksekød serveres rygende varme i den fyldige sauce med champignon, et drys frisk persille og kogt pasta.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Mel
  • Olie
  • Smør

Det skal du bruge

Solo hvidløg
⅓ stk
Hakket oksekød
300 g
Paprika
½ tsk
Pasta (Gluten)
250 g
Løg
½ stk
Champignon
125 g
Oksebouillon (Sennep)
½ terning
Tomatpuré
1 spsk
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1½ tsk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
¾ g
Kruspersille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 979 kcal
  • Fedt 39 g
  • Kulhydrater 106 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil og pres ⅓ hvidløg. Bland det med det hakkede kød, salt og peber i en skål.
  2. Bland 2 spsk mel, ½ tsk paprika og peber i en plastpose. Form kødet til kødboller med en teske og læg dem i posen med det krydrede mel. Ryst posen godt, så melet fordeles godt på kødbollerne.
  3. Varm 1 spsk olie og 10 g smør i en stor pande. Når det skummer steges kødbollerne ved moderat varme til de er brunede på alle sider, vend dem forsigtigt. Tag dem af panden og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  4. Kog 250 g pasta i rigeligt letsaltet vand i 10 min.
  5. Pil ½ løg og skær i tynde skiver. Skyl og halvér champignonerne. Smelt 10 g smør på panden, kom løg på og steg til de er bløde. Kom champignonerne i og lad dem stege med ca. 2 min. Kog 1½ dl vand og opløs ½ bouillonterning.
  6. Tilsæt 1 spsk tomatpuré, 1½ tsk sennep og 1½ dl bouillon til svampene. Bland det godt sammen og kom kødbollerne tilbage på panden.
  7. Bring forsigtigt blandingen i kog og lad den simre i 5 min. Rør af og til i saucen. Rør ¾ dl creme fraiche i saucen og sørg for at den ikke koger for voldsomt. Smag til med salt og peber.
  8. Skyl og hak persille fint. Drys retten med persille og servér rygende varm med pasta til.