Indonesiske frikadeller med tabouleh
2 dages holdbarhed

Indonesiske frikadeller med tabouleh

4.07 (235)
Under 35 min
13 Ingredienser
Krydret og velsmagende - uden at være stærk. Sådan er denne ret, der udover de lækre frikadeller byder på en spændende og mættende salat med bulgur også kaldet tabouleh.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Mel
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Hakket svinekød
300 g
Sojasauce
1½ spsk
(Gluten, Soja)
Stødt koriander
¼ tsk
Spidskommen
¼ tsk
Pasteuriseret æg
½ bæger
(Æg)
Løg
½ stk
Bulgur
1½ dl
(Gluten, Hvede)
Sesamfrø
1 pose
(Sesamfrø)
Tomat
3 stk
Rød peber
½ stk
Mynte
1 drys
Forårsløg
2 stk
Citron
⅓ stk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
747 kcal
Fedt:
27 g
Kulhydrater:
83 g
Protein:
44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Rør kødet med ½ tsk salt. Tilsæt 1½ spsk soja, ¼ tsk peber, ¼ tsk koriander, ¼ tsk spidskommen, ½ æg, 1½ spsk mel og ½ finthakket løg. Rør farsen godt sammen.
Kog 1½ dl bulgur i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt under låg i 12 min. Hæld evt. overskydende vand fra og afkøl let.
Form farsen til valnøddestore boller med hænderne. Tril dem i sesamfrøene, som trykkes godt fast. Steg frikadellerne i ½ spsk olie på en pande til de er gyldne og gennemstegte 8-10 min. i alt. Vend dem jævnligt, så faconen bevares.
Skær tomat og ½ peberfrugt i små tern og bland dem i bulguren. Tilsæt finthakket mynte, fintsnittet forårsløg, ½ spsk olie og 1½ spsk citronsaft og smag til med salt og peber.
Servér frikadellerne med tabouleh.
Håber maden smager!