Vagabondens livret
30
2 dages holdbarhed

Vagabondens livret

Anderledes spaghetti med kødsovs, som også børnene vil elske. Smagen af Italien med både krydrede små kødboller a la lady og vagabonden, grøntsagsrig sovs, basilikum og mozzarella.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • nødder,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Mel

Det skal du bruge

Hakket svinekød
300 g
Oregano
1 tsk
Rød pesto (Mælk, Nødder, Laktose)
2 spsk
Gulerod
200 g
Gul peber
¾ stk
Spaghetti, fuldkorn
200 g
Hakkede tomater
200 g
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ terning
Basilikum
½ drys
Revet ost (Mælk, Laktose)
65 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 818 kcal
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrater 84 g
  • Protein 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering. Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

  1. Tænd ovnen på  220ºC.
  2. Rør kød, ½ tsk oregano, 1 spsk rød pesto, 2 spsk mel, ½ tsk salt og ¼ tsk peber sammen. Form farsen til ca. 14 (21)* små kødboller. Læg på en bageplade med bagepapir og bag 12 min. i ovnen. 
  3. Skyl, skræl og skær gulerødder og ¾ peberfrugt (fjern først kerner og frøvægge) i små tern.
  4. Kog 200 g spaghetti i rigeligt letsaltet vand ca. 11 min. uden låg. 
  5. Kom 200 g tomat, bouillon, ¾ dl vand, 1 spsk rød pesto, ½ tsk oregano, gulerødder og peberfrugt i en gryde. Lad det småsimre 8 min. til grøntsagerne er godt møre. Blend evt. med en stavblender.
  6. Kom kødbollerne i saucen, når de er færdige. Smag til med salt og peber.
  7. Kom saucen over spaghettien, drys med frisk basilikum og revet ost og servér straks.