Banh Mi burger med glaseret svinekød
15-20
4 dages holdbarhed

Banh Mi burger med glaseret svinekød

En ret inspireret fra det vietnamesiske/franske køkken. Glaseret kød med kål/agurkesalat med koriander i lækker burgerbolle.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Pulled pork (Selleri, Sennep)
300 ca-g
Hoisinsauce (Soja, Sesamfrø)
2 spsk
Skalotteløg
½ stk
Skoleagurk
1 stk
Coleslaw-blanding
100 g
Koriander, frisk
½ pose
Æbleeddike (Svovldioxid)
1 spsk
Sambal oelek
¼ spsk
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 617 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 61 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft) eller varm bollerne på brødristeren.
  2. Glaseret svinekød: Varm en stegepande op med lidt olie. Tag kødet ud af posen og kassér lagen. Skær kødet i mindre stykker. Steg kødet ved mellemhøj varme i 2 min. til det får noget farve. Kom hoisinsauce og ½ spsk vand ved og glasér det ca. 1 min. Sæt det til side.
  3. Salat: Pil skalotteløg og skær i skiver. Del agurken på langs, skrab kernerne ud og skær i tynde skiver på skrå. Kom begge dele i kålblandingen og bland med plukket koriander, æbleeddike, ½ spsk sukker, sambal oelek (hvis du ikke vil have det stærkt, så undlad det), salt og peber. Rør det hele godt sammen.
  4. Lun bollerne et par min. i ovnen eller på en brødrister.
  5. Smør bollerne med mayonnaise og byg burgerne op med kød og salat.