Laktosefri
5 dages holdbarhed
Casarecce pasta i tomatsauce
med oksetykkam og kapers3.65 (80)
Under 20 min
10 Ingredienser
Denne ret er inspireret af en italiensk opskrift, som man typisk spiser om søndagen med hele familien.
Denne ret er inspireret af en italiensk opskrift, som man typisk spiser om søndagen med hele familien.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Peber
- Salt
Pasta
200 g
Løg
½ stk
Tomat
1 stk
Kapers
½ glas
Hvidløg
1 fed
Oksesteg af tykkam
300 g
Cherrytomater
½ dåse
Oregano
½ pose
Timian
1 pose
Basilikum, frisk
½ pk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 704 kcal
- Fedt:
- 23 g
- Kulhydrater:
- 80 g
- Protein:
- 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Gem 1 dl kogevand til senere.
Pil og hak løg fint. Skyl og skær tomat i tern. Hæld væden fra kapers.
Kom lidt olivenolie på en pande og steg løg og presset hvidløg ca. 2 min. Tilsæt oksetykkam, dåsetomater, kapers, oregano, timian, frisk tomat, lidt salt og peber. Lad det småkoge i 10 min. under låg.
Hak basilikum groft og vend halvdelen i saucen. Bland den kogte pasta med tomatsaucen og lidt pastavand til ønsket konsistens. Servér med resten af basilikummen på toppen.
Håber maden smager!