Butter chicken "RetNemt"
20-30
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Butter chicken "RetNemt"

Klassisk indisk ret, som blev skabt i 1950'erne på restaurant Moti Mahal i New Delhi. Serveret med gulerodsstave

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Karry
1½ pose
Garam masala
½ spsk
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1 dl
Hakkede tomater
½ dåse
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Koriander, frisk
½ pose
Gulerod
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 738 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 74 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Butter chicken sauce: Skræl løg, hvidløg og ingefær og hak det hele fint. Varm en gryde op med 1 spsk smør og steg det hele ved middelvarme i 5 min. Tilsæt karry og garam masala. Steg med 1 min. Tilsæt fløde, tomater og hvidvinseddike. Kog videre et par min. Smag til med salt og peber.
  3. Skær kylling mindre stykker. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg kyllingen ved høj varme i 2-3 min. til de får lidt farve. Kom kyllingen i saucen og kog det sammen i ca. 5 min. mere.
  4. Gulerodsstave: Skræl gulerødder, skær top og bund af og skær dem i stave.
  5. Hak koriander groft og drys over retten. Servér med kogte ris og gulerodsstave.